create your own website for free
MobiriseOver Marion


Ik ben Marion Steeghs (1980). Sinds ik hier op de aardbol rondloop, heb ik al veel verschillende rollen mogen vervullen. Naast partner van Patrick, moeder van Jorn en Lonne, dochter, zus, vriendin, heb ik ook een grote passie voor muziek en zingen. 
Dit laatste is een grote passie van mij, waardoor ik ook als zangcoach jouw kind of tiener kan helpen lekkerder in zijn vel te laten zitten.
Ik ben me, na jarenlang in het onderwijs te hebben gewerkt, gaan richten op datgene waar mijn verschillende passies (onderwijs en muziek) in verbinding komen met de behoefte van een ander.

PRAKTIJK 'ALS JE BREIN STROMT'
Hoe komt het dat mijn kind anders denkt en zijn emoties zo 'intens' zijn? Waarom maakt mijn kind geen gelukkige indruk op school? Hoe kan ik mijn kind leren omgaan met de prikkelverwerking? Hoe help ik mijn kind met de worsteling tot aanpassen aan de omgeving? Waarom zie ik op school een heel ander kind dan thuis? Hoe kan ik als ouder zorgen dat mijn kind dicht bij zichzelf blijft?

Over deze en veel andere vragen heb ik me als ouder van 2 creatief hoogbegaafde kinderen het hoofd gebogen.  Het geeft rust en vertrouwen als je als ouder weet waar je de meest geschikte hulp kan gaan vinden. De vragen waarmee jij speelt, kan je delen met een ander. Dit geeft ruimte en mogelijkheden voor verandering en groei.
Ik denk graag met je mee voor gerichte en passende hulp.

Als je brein stormt... is het fijn om te weten naar welke kant je de zeilen op kan zetten om vooruit te blijven gaan.

Werkervaring en Opleiding
- Leerkracht basisonderwijs
- Intern begeleider
- Hoogbegaafdenbegeleider basisonderwijs
- 2 modules ECHA (European Council for High Ability) bij Centrum voor Begaafdheidsonderzoek
- Master Sen Fontys Hogeschool
- Cursus Mindset Floor Raaijmakers
- NLP Practitioner IEP Nijmegen